PRIKBORD 2023Naar goede gewoonte bezorgen wij jullie in het begin van het jaar een prikbord, zodat jullie op de hoogte zijn van wat er dit jaar in de Marialaan zoal gebeurt.

 

 

Zondag 26 maart


Rommelmarkt in GC ’t Schoolhuis in Gooreind.

(Inschrijven voor een stand via email etienne.spysschaert@skynet.be of 03/663.37.81).


Vrijdag 12 mei


Burendag. De winter is voorbij. Het is dus tijd om nog eens te relaxen met de buren ergens op een of andere oprit. Moest het ’s avonds toch nog wat te koud worden dan zullen er altijd wel enkele goede zielen gevonden worden die een dekentje tevoorschijn toveren. Breng een drankje en een knabbeltje mee en geniet van wat een warme buurt betekent.


Vrijdag 30 juni


Aangezien dit jaar de eerste zaterdag van juli op de 1ste valt beginnen we dus dit jaar reeds in juni met de voorbereiding van ons straatfeest (opstellen van de tenten). 30 juni is iedereen welkom vanaf 18u om een handje toe te steken.


Zaterdag 1 juli


Straatfeest: de ganse dag wordt onze straat een grote speelplaats voor de kinderen. Afsluiten van de dag doen we naar goede gewoonte met een barbecue. Een handje toesteken bij de voorbereiding ervan vanaf 9u wordt natuurlijk zeer gewaardeerd.


Zondag 2 juli


Dan ruimen we natuurlijk alles op. Voor een tasje koffie of thee en een koffiekoek wordt gezorgd.


Zondag 27 augustus


Speelstraat: de laatste zondag van de grote vakantie zijn het de kleinsten die heer en meester zijn van onze straat.


Dinsdag 31 oktober


Halloweencafé: negende editie reeds. Zin in een gezellige spookachtige avond, dan moet je die dag in de Marialaan zijn. Vorig jaar hebben we zeer positieve reacties gekregen wat betreft versieringen in de buurt, waarvoor dank. Wij rekenen dit jaar weer op U om bij te dragen aan het succes van dit event.


Zondag 12 november


Rommelmarkt in GC ’t Schoolhuis in Gooreind.

(Inschrijven voor een stand via email etienne.spysschaert@skynet.be of 03/663.37.81).


Vrijdag 1 december


Sinterklaas: we zullen ook dit jaar aan de sint en zijn pieten vragen of zij voor een verrassing kunnen zorgen.


Zaterdag 30 of zondag 31 december


Oudjaar zingen: 31 december valt dit jaar op een zondag; normaal wordt in dat geval het oudjaar/nieuwjaar-zingen verplaatst naar 30 december, tenzij de gemeente hierover anders beslist. In ieder geval zullen wij terug frietjes bakken voor de zingende kinderen